Използват се за сушене на плодове, зеленчуци и билки. При камерните и тунелните сушилни нарязаните плодове, зеленчуци или билки се поставят в тавички, които се нареждат на стелажи или колички, разположени в сушилната камера. При лентовите сушилни продуктът се придвижва непрекъснато през сушилната камера разстлан върху телена лента от неръждаема стомана. Прилаганият от нас метод на подаване на сушилния агент към обработвания продукт при камерните и лентовите сушилни отгоре-надолу има редица преимущества пред най-често използваните методи – обдухване на продукта успоредно над тавите (лентата), или продухване на тавите (лентата) с материал отдолу-нагоре:
СКШ 24 | СКШ 50 | СКМ 3-1 | ТСИ 5 | ЛСИ 200 | ЛСИ 400 | |
---|---|---|---|---|---|---|
Производителност по суров лук, kg/24 h | 700 | 1500 | 2000 | 7000 | 7500 | 9500 |
Производителност по сушен лук, kg/24h | 95 | 200 | 270 | 950 | 1000 | 1270 |
Работна повърхност, m2 | 24 | 50 | 17 | 320 | - | - |
Топлинна мощност, kW | 55 | 90 | 120 | 300 | 310 | 350 |
Електрическа мощност, kW | 2,5 | 5 | 4,4 | 18 | 22 | 44 |
Габарити, mm | 2500х1400 х2200 |
2500х2800 х2200 |
1800х3100 х2100 |
11500х5500 х3300 |
2800х3500 х28200 |
2800х3500 x42000 |
Всички права запазени © 2024 TCT | Разработка: Intelligent Web Solutions